Bedre karakterer?

    08.05.2014 @ 08:15

Hei ♥

Som jeg nevnte igår, så fikk jeg jo en bra karakter på en prøve. Det er ikke lett å få en god karakter, for det vet jeg alt om. Karakterene mine siden ungdomskolen har gått både opp og ned. Men jeg har noen triks som gjør at du vil prestere bedre på prøvene :D Det virker hvertfall for meg til tider, og kanskje det samme skjer med deg? Karakterer er viktig fordi det er utgangspunktet for videreutdanning. Gjør ditt beste når du går på skolen, for det er kjedelig å ta opp igjen fag. Enjoy ♥ 

♥ Vær strukturert! Ha en skrivebok og mappe til hvert fag. På denne måten vet du hvor ting står skrevet, og at viktige papirer ikke forsvinner.

♥ Gjør lekser! Leksene er ment til å hjelpe det forstå stoffet. Mange spørsmål som dukker opp på prøver kommer nemlig fra leksene. Når du gjør leksene legg bort alt som heter sosiale medier. Konsentrer deg heller, så blir du raskere ferdig, og du husker leksen bedre.

 Pugg til prøver! For meg fungerer det best å pugge om kvelden. Har faktisk lest at man lærer mest om kvelden, kanskje det er sant? Fungerer hvertfall for meg.

♥ Trivsel er viktig! Trives du ikke med læreren eller klassen. Ta det opp med helsesøster eller en lærer! Trives du ikke på skolen, går karakterene dine mest sannsynlig nedover.

 

Stay strong 

Én kommentar

J U N E O L S E N

09.05.2014 kl.15:59

Åå så fin blogg du har!

/Jeg har nettopp startet opp å blogge igjen, hadde blitt utrolig glad om du hadde tatt en tur innom bloggen min og lagt igjen en kommentar<3

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg