Slik får du finere hud

    16.06.2014 @ 21:11

Hei!

Som dere alle vet er huden viktig. Dårlig hud kan gi dårlig selvbilde. Faktisk kan en liten kvise ødelegge hele dagen. Jeg vet godt hvordan den følelsen er, men har funnet ut det som hjelper for min hud. Selvfølgelig er ikke min hudtype lik din, men det skader ikke å prøve ut tipsene. Her kommer tipsene som fungerer for meg. Alle er lette å gjennomføre og har gitt meg merkbare resultater.

1. Rense huden

Dette er et av de viktigste punktene. Renser du ikke huden både morgen og kveld, så vil ikke huden greie å fornye seg. Sminken vil da tette porene, og det vil komme urenheter.

2. Drikk vann

Får du ikke nok væske i deg, da vil huden bli dehydrert. Når huden min er tørr så vet jeg at det er fordi jeg ikke har inntatt nok væske. For å finne ut hvor mye vann du trenger du altså 30ml ganget med din kroppsvekt. Eksempel: Du veier 50kg. 50kg * 30ml = 1,5 liter med vann. Det finnes mange geniale apper som minner deg på å drikke, bruk gjerne det.

3. Spis sunt

Spis mat som er naturlig. Spiser du usunt så merkes det på både kropp og hud. Ett balansert kosthold gir mange helsegevinster. Du har altså ingenting å tape på å spise sunt. Det tar gjerne litt lenger tid å lage det fra bunnen av, men det er bedre en mat som du ikke vet hva inneholder.

4. Beskytt deg mot solen

Bruk solkrem når det er sol ute. Aldring av huden skyldes som oftest av solen. Det er pent å være brun, men du har vel ikke lyst til å se ut som en sviske når du er 40år gammel? Tenkte meg det, så bruk solkrem.

 

3 kommentarer

byAnne

16.06.2014 kl.21:21

Tusen takk for tips :) Solkrem er veldig viktig! Har funnet ut at det er smartere å bruke en solkrem som er til ansiktet. Jeg får hvertfall mye kviser i forhold til vanlig av "vanlig" solkrem som jeg bruker på hele kroppen. Bare et lite tips :)

16.06.2014 kl.21:28

Det er kjempebrae tips <3

cheerchrissy.blogg.no

17.06.2014 kl.18:31

kjempe gode tips :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg