Middagstips: Laks med grønnsaksmos

    07.07.2014 @ 22:42

Hellu! For en dag dette har vært. Først våknet av at jeg fikk meldig av fylkeskommunen, og fikk ikke sove igjen etterpå. Deretter bestemte jeg meg for å rydde rommet, når jeg nesten er ferdig, så vil jeg plutselig ikke rydde mer (haha).

Det var da jeg bestemte meg for å lage middag. Å lage middag til kun seg selv synes jeg er så kjedelig. Vet ikke helt hvorfor jeg synes det? Men dagens meny ble laks med grønnsaksmos og rømme. Det er super enkelt å lage, og tar ca. 10 minutter. Førsk koker du opp grønnsaker, og siler deretter av vannet. Begynn å steke laksen med det krydderet du liker. Mos grønnsakene i en kjele, og tilsett rømme/melk, salt og pepper. La dette koke litt helt til laksen er ferdig stekt. Server straks, og gjerne med en dæsj rømme.

Hehe, spiser litt mye!

Senere så gikk jeg en fjelltur. Når jeg nesten fikk blodsmak i munnen, så skjønte jeg at det hadde vært lurt å trene litt mer kondisjon. Det var helt forferdelig og jeg fikk meg en sikkelig overraskesle over hvor dårlig form jeg er i. Men det problemet kan lett fikses.

Nyt kvelden folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg