Tips til en bedre stil

    09.07.2014 @ 11:49

Hei alle søte lesere ♥ Hvor ofte har ikke vi jenter tenkt at vi ikke har noe å gå med, selv om klesskapet er fult? Jeg tenker det blir noen ganger. Men etter å ha lest x antall blogger i flere år så har jeg plukket opp noen tips til en bedre stil i hverdagen. Det er ikke så mye som skal til, og det trenger ikke å koste drøssevis med penger.

1. Ha basisklær i skapet 

Enkle klær som du lett kan style opp er et must. Du bør ha enkle topper, skjorter, den lille sorte, den perfekt jeans, og en kardigan i garderoben. Dette er klær som du lett kan sette sammen med andre uten at det blir helt kræsj. Med det rette tilbehøret, som f.eks smykker, armbånd, hatter, sko osv. så blir dette et kult antrekk.

2. Rydd i skapet 

Null orden i klesskapet? Rydd i skapet da! Gi vekk de klærne du aldri bruker, hvert fall de du ikke har brukt på noen år. La noen andre få nytte av de, eller sy de om. Kanskje når du rydder så finner du klær du hadde glemt at du hadde? Det har skjedd med meg. Nå vet du hva du har i klesskapet, og da vil den neste shoppingrunden gå bedre.

3. Søk etter inspirasjon 

Mitt favoritt punkt! Les i forskjellige magasiner, blogger, sjekk instagram, weheartit, tumblr, pinterest osv. Det finnes så mye fint i denne verdenen, og det er jo lov til å bli inspirert av andre. Kanskje du får lyst til å prøve klær du aldri ville prøvd ellers? Hvem vet..

4. Tjen dine egne penger 

Sett noen klær du har lyst på, men ikke har råd til? Fortvil ikke! Det finnes flere måter å tjene penger på. Du kan; ha bloppis, være postbud, hjelpe til hjemme, sitte barnevakt osv. Men det beste er nok å skaffe seg en ordentlig jobb, som gir deg en fast inntekt. 

Det er ikke enkelt å få seg jobb alltid, men det er verdt forsøket. Husk at et godt førsteinntrykk og en god cv, er Alfa Omega innenfor jobbsøking!Én kommentar

Ingrid

09.07.2014 kl.12:08

Gode tips :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg