Irriterende

    29.07.2014 @ 23:07

Her kommer et klage innlegg! Først vil jeg si at turen til Voss gikk veldig fint, men hjemturen derimot var helt håpløs. Hadde planlagt å ta bussen til Bergen, og deretter bussen til der jeg bor. Men etter å ha ventet på Sognebussen i 30 minutter bestemmer jeg meg for å gå ned til togstasjonen. Når jeg har gått noen minutter ser jeg at bussen kjører forbi meg. Hvor irritert tror du jeg ble? Jo, veldig! Når står i tabellen at bussen skal komme til den tiden, så forventer du at den kommer. Greit nok om den er 5 - 10 minutter forsinket, men en halvtime blir for MYE!
Pga. denne forsinkelsen kom jeg meg ikke hjem for klokken 10 i kveld, når jeg kunne vært hjemme klokken åtte. Norge er utrolig dårlig på kollektiv transport i distriktene. Vil man ha folk til å kjøre mindre, så må nesten bussen komme til avtalt tid. Folk har planer, og vil ikke sitte flere timer å vente på neste buss. Fint om bussen kunne komt til avtalt tid, men nå vet jeg at om den ikke kommer til avtalt tid, så kommer den en halvtime senere. Takk for det?.

Håper dagen din var bedre enn min :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg