Mine sommerfavoritter

    31.07.2014 @ 23:59

Hei fine lesere! Beklager sen oppdatering, men har ikke hatt tid til å skrive før nå. Har nemlig vært barnevakt for niesen min i dag, og kom hjem ganske sent. Tenkte å skrive om mine favoritt produkter denne måneden. Denne gangen er faktisk tre av fire produkter ikke testet på dyr. Synes dyretesting er utrolig dumt. Helt forsvarsløse dyr bør ikke utsettes for så smertefulle testemetoder! Har blitt mer bevist på dette nylig. Skal prøve og unngå å kjøpe merker som er dyretestet.

Bodylotionen fra Body Shop er helt fantastisk. Kjøpte denne når jeg var i Oslo, og jeg er frelst. Tidligere så har jeg brukt bodybutter, men denne tar nå over. I forhold til bodybutteret så er denne mer kjølende på huden, og tykkere konsistens. Den lukter jordbær, og kan være litt sterk om du ikke liker lukter. Fuktighet gir den mye av, og den bør oppbevares i kjøleskapet.

Toneren og cleanseren er også fra Body Shop. De er i serien vitamin E, som er en veldig bra vitamin. Vitamin E beskytter huden mot aldring, noe som jeg synes er veldig positivt. Produktene i seg selv er ikke fantastiske, men mye bedre enn sminkeservietter. Nå om sommeren føler jeg at tiden strekker til, og jeg kan bruke tid på å rense huden min. 

Til slutt så vil jeg nevne denne parfymen fra Ralp Lauren. Parfymen heter Romance, og må bare prøves. Veldig vanskelig å beskrive hvordan den lukter, så jeg vil anbefale å prøve den på et parfymeri.

Håper du likte innlegget :)

2 kommentarer

martheschanche

01.08.2014 kl.00:04

Veldig fint innlegg! Fine favoritter :)

stinenonstop

04.08.2014 kl.12:23

fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg