have you seen these series?

    14.08.2014 @ 15:42

Hvis ikke du har sett noen av de seriene jeg nå skal skrive om, så bør du kanskje gjøre det. Jeg har sett utrolig mange serier gjennom tidene, både dårlige og gode. De dårlige seriene skal ikke få så mye oppmerksomhet i dette innlegget, for det fortjener de gode! Vi går snart inn i høstmånedene, og det betyr mye dårlig vær og stormer. Hva passer ikke bedre enn å se på serier da? Du kan hvertfall se på de med god samvittighet!

The unit er serien jeg holder på med nå. Og jeg elsker den så langt. Spenningen er instens i hver enste episode. Denne serien handler om topphemmelige soldater som drar ut på veldig farlige oppdrag. Konene til soldatene må holde på hemmeligheten til mannen sin, det er ikke bare bare det. Du følger med på livet de har hjemme og oppdragslivet. Eneste negative ting med denne serien er at slutten ofte kommer litt brått på. Men de har jo begrenset med tid, så jeg kan egentlig ikke klage på det.

Denne serien vil jeg anbefale til de som liker både drama og action. De første episodene du ser av denne serien, kan virke litt rare, men det er meningen. Alle episodene henger tett sammen, og er morsomme og dramatiske. I denne serien følger vi Piper (hovedpersonen), som sa ja til å ta en fengselstraff hun kunne sluppet unna. Fengselet hun kommer i er et rent jentefengsel, og her bestemmer forskjellige grupper som hvordan ting styres. I begynnelsen synes hun det er utrolig vanskelig å være der, men det blir lettere etterhvert. Det er kommet ut to sesonger av denne serien, og de holder på å lage den tredje nå.

Dexter, dexter, dexter? Hvordan skal jeg begynne og skrive om denne serien? Vil først og fremst si at den er for spessielt intresserte! Serien går under krim/thriller, og lever opp til den sjangeren. Ble anbefalt denne serien av en venn, og alt var bare merkelig og rart når jeg begynte å se den. Vi vet alle at vi må gi ting en sjanse, og jeg ga denne serien det. Jeg tror at hvis du gir den en sjanse så vil du like den. Serien handler om Dexter, som jobber på en politistasjon, som blodsprutanalytiker. Dexter har hatt en vanskelig oppvekst, og er besatt av å drepe "de slemme". Når politiet ikke gjør jobben sin, så tar han den jobben i egne hender. Prison break er en klassiker, som jeg tror omtrent alle vil like.I denne serien følger vi Michael som er utrolig smart. Han vil hjelpe broren ut av fengsel, og den eneste måten å gjøre det på er å komme i fengsel selv, og rømme sammen med han. Serien vil vekke følelser, og den må bare sees! Mye skjer når de først kommer ut av fengsel, men nå skal jeg ikke røpe for mye.

Har du sett, eller vi du se noen av de seriene jeg skrev om?

Har du noen serier å anbefale meg?

7 kommentarer

Urte

14.08.2014 kl.15:52

Elsker dexter! :) Ha en fin torsdags ettermiddag. :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Mary

14.08.2014 kl.15:59

Tenk at vi har så ulik serie smak :O

Har faktisk aldri tenkt på det før jeg så dette innlegg.

Nice :D

Margrethe

14.08.2014 kl.16:08

Urte: Dexter er bare så kul!

Margrethe

14.08.2014 kl.16:24

Mary: Hehe, du liker det som er litt mer overnaturlig du ;)

Sirill Heimdal

14.08.2014 kl.20:41

Orange is The new black er så sinnsykt morsom! KAn ikke vente til neste sesong kommer ut, haha - en annen serie som også er morsom og underholdende er Modern Family!

Lizabeth

17.08.2014 kl.18:35

Tror kanskje du misforsto dette med Orange is the New Black. Piper måtte ta den fengselsstraffen. Hun fikk mindre tid om hun overga seg og kom frivillig. Det var Alex som oppgav navnet hennes da hun ble tatt, så det var ingen vei utenom :)

Du har en veldig fin blogg! Håper du kommer til å fortsette lenge :)

Margrethe

17.08.2014 kl.21:39

Lizabeth: Hmm, var ikke helt sikker på akkurat den delen. Takk for at du rettet på meg! Ha en fin kveld videre!

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg