Generasjon perfekt?

    15.09.2014 @ 13:46

Hvor mange navn er det på dagens generasjon? Jo, det finnes ganske mange navn på den. For noen dager hørte jeg om generasjon perfekt, og begynte å tenke litt på det. Er det slik at vi må prestrere på topp hele tiden? Finnes det ikke rom for dårlige dager? Blir vi til slutt syke av presset?

I dagens generasjon er vi lært opp til at alt skal være så bra. Når du er voksen skal du ha den topp jobben, det huset og den familien. Vi har lyst til å være best i alt, og er vi ikke det så prøver vi bedre neste gang. Påvirket blir vi overalt, og nesten alt som vises i media fremstilles perfekt.

Dette presset om at alt skal være så "bra", er ikke bra i det hele tatt. Du blir så opptatt av å prestere bra, at man glemmer enkelte ting. Kanskje glemmer du å ta vare på deg selv, og en dag vil du bli dårlig. Kroppen og sinnet ditt skal du leve med hele livet ditt. Du er nødt til å ta vare på deg selv. Det finnes ingenting som er viktigere enn din egen selvfølelse. Selv om du ikke presterte slik som du skulle ønsket, så ikke bli lei deg. Du får flere sjanser i livet. Det finnes ingen grunner til å stresse deg selv syk.

(Bildet er lånt av weheartit)

Og dette presset? Skaper du det selv? Om du skaper presset selv så skulle jeg ønske at skrudde det ned noen hakk. Selvfølgelig skal du ha noen mål, men de må være realistiske. Vær snill mot deg selv.

Dersom presset kommer fra andre steder, som for eksempel venner eller familie. Så snakk med dem om det. Si ifra om at det blir for mye for deg, og at du ikke greier det. Sett gjerne noen mål sammen for deg. Det viktigste er at du sier i fra om det!

Hva synes du om innlegget? Er du enig eller uenig med meg?

Én kommentar

Mary

15.09.2014 kl.15:02

Det var et bra emne.

Jeg er enig. Det er altfor mye press for perfeksjon

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg