September favoritter

    18.09.2014 @ 18:19

Hei og hopp! Er en liten stund siden jeg har blogget nå. Var på tur på mandag og tirsdag med klassen. På onsdag spilte jeg inn apartment tour-videoen, men youtube ville ikke sammarbeide når skulle lastet den opp. Satser på at den kommer her på bloggen om noen dager. Ellers så har jeg blitt valgt inn i elevrådstyret, og fikk rollen som styremedlem. Det kan bli interessant å være med der, og kunne påvirke i større grad. Tenkte og vise dere mine favoritt produkter for denne måneden.

Face mist: Denne kjøpte jeg på Vita for kort tid siden, og jeg elsker den. Den inneholder ikke farlige stoffer og er ikke testet på dyr, noe som jeg synes er et stort pluss. Jeg bruker denne når jeg føler at huden min tørker ut. Den frisker virkelig opp ansiktet, og du føler deg mer våken av den.

Cotton pads kjøpte jeg for en goooood stund siden, og de hver eneste dag. Det en er grei størrelse på de, og hele 80 pads i pakken. Om jeg husker rett så kostet den 20kr på Lindex. Perfekt til sminkefjerning og ansiktsmelk.

Den gule dusjsåpen fra Kremfresh lukter ikke like søtt som vanlige dusjsåper. Denne her lukter mandarin, og føles oppfriskende nå om høsten. Har ikke brukt denne så mye, men jeg liker den så langt. Synd at Kremfresh la ned butikken i Bergen! Ellers så vet jeg at den kan kjøpes på utvalgte butikker eller nettbutikken.

Body sorbeten fra Body Shop vant jeg i en konkurranse. Har skrevet litt om den før. Den er lettere i konsistensen enn bodybutter og passer himmelsk på huden etter en dusj. Er veldig bra at den ikke er dyretestet.

Siste produkt er fra Vita, og er en håndkrem. Nå om høsten så blir jeg veldig trørr på hendene, og da må jeg ha en håndkrem. Denne synes jeg er helt grei, og til en fin pris.

Har du noen favoritt produkter nå om høsten?

 

 

6 kommentarer

kinelillesand

18.09.2014 kl.18:24

kjempefine favoritter :) så fin blogg du har da;)

Hanna

18.09.2014 kl.19:14

Awesome 😁❤️

Margrethe

18.09.2014 kl.19:15

kinelillesand: Tusen takk for tilbakemeldingen :)

Margrethe

18.09.2014 kl.19:16

Hanna: Savner deg!! Og du må ha en fin kveld videre. Stooor klem

Polska.blogg.no

18.09.2014 kl.19:44

årh så herlig :D

Margrethe

18.09.2014 kl.20:34

Polska.blogg.no: :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg