Denne høstferien har jeg

    12.10.2014 @ 14:44

Siden jeg ikke har blogget denne høstferien, så tenkte jeg å vise noen bilder fra den. Har vært utrolig deilig med ferie denne uken. Fått gjort litt av hvert, men har desverre vært syk siden fredag. Selv om jeg ikke har blogget denne uken, så har det vært noen lesere i følge statistikken. Det synes jeg er utrolig koselig! Senere i dag eller i morgen så kommer planen for uke 42.

Spist god frokost hver eneste dag. Lykke er å spise god mat (stemmer nesten).

Tok meg en tur til frisøren.


 På bildet til venstre så ser dere etterveksten jeg hadde. Synes det var helt forferdelig å gå rundt med det. Ville ikke ta sjansen på å ta striper i selv, så da var frisør eneste utvei. Endelig hadde jeg tid og penger til å gå til frisøren.  Tok foiliestriper i hele håret og klippet det slitte etterpå. Dette kostet meg 2000kr, men det var verdt det. Jeg er så fornøyd med resultatet som dere kan se til høyre.


Kost masse med fine katten min, Lizzy.


 På mandag tok jeg teoriprøven for klasse B. Hadde ikke en veldig god følelse når jeg gikk inn i lokalet. Testene jeg tok på nettet hadde veldig vanskelige spørsmål, men de jeg fikk på selve prøven var enkle. Var sååå glad når jeg bestod, og det med fem feil. Etter prøven tok jeg og pappa en tur på Fløyen. Været var helt nydelig, og vi gikk oppover mot Rundemannen. Vi avsluttet med lunch på Egon.

Ellers så har det vært noen nydelige dager i fjellet. Beklager den dårlige kvaliteten på bildene, men de ble tatt med mobilen.

Håper uken din har vært fin!

Én kommentar

Mary

12.10.2014 kl.15:11

Kjempefin på håret :)

Jeg er glad for at du hadde en fin høstferie <3 :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg