I love fruit and berries

    16.10.2014 @ 21:13

Hei! Håper dagen din har vært bra. Min dag har vært helt grei. Desverre så har jeg mye vondt i kroppen for tiden. Håndleddet verker og støttebandasjen er tatt på. Ellers så er det litt influensa som fortsatt er i meg. Selv om ikke formen er på topp, så har jeg fått gjort mye matte. Det trengte jeg, for matte er mitt verste fag! Siden jeg har vært så flink så måtte jeg belønne meg med en smoothie og fryste druer. Nam, det er så godt!


Det finnes så mye godt du kan lage som er sunt. I det siste har jeg ikke spist så sunt, men det skal endres på. Fryste druer er superdigg når du har lyst på noe godt. Vask druene og putt de en skål i fryseboksen for noen timer. Ta de ut, og nyt dem! Smoothie kan du lage av nesten alle slags frukter/bær, bare du som setter begrensninger her. Finn ut hvilken kombinasjon du liker ved å prøve deg frem. Jeg tok skogsbær, bjørnebær yoghurt og appelsin jus i min. Den smakte helt nydelig!

5 kommentarer

Tuva Johanne

16.10.2014 kl.21:24

åh ja, fryste druer er skikkelig digg. jeg må også prøve å spise sunnere, for det skal jo egentlig ikke så mye til for å lage noe sunt, men samtidig veldig godt!

Margrethe

16.10.2014 kl.21:37

Tuva Johanne: Skal ikke mye til nei, men det er altfor lett å kjøpe fristelser på butikken. Helst så skulle jeg hatt noen som gikk på butikken for meg slik at jeg ikke kjøper noe unødvendig. Hehe :) Ha en fin kveld videre!

Mary

16.10.2014 kl.23:05

Du er veldig sunn!! Skulle ønske jeg greide å være så sunn som deg <3

Tuva Johanne

16.10.2014 kl.23:06

haha, ja det hadde hjulpet masse! takk, du og :)

Margrethe

16.10.2014 kl.23:11

Mary: Vet du elsker sjokolade, men kanskje tiden er inne for å bli forelsket i noe sunt? :) Klem!

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg