Stemmen som ingen kan høre

    07.11.2014 @ 21:23

Hva viser  dette bildet egentlig? Det viser et dyr som er avslappet, får oppfylt sine behov, og nyter livet. Alle dyr på denne jorden fortjener dette. De som kanskje har det verst er pelsdyrene! Hver eneste dag året rundt så er de fanget i det lille buret på kun noen få kvadratmeter. De lever tett opp på hverandre, og får ikke gjort det som er naturlig for dem. De fortjener å løpe fritt rundt i skogen, og jakte på sin egen mat. Pelsdyrene blir feitet opp for å få størst mulig pels, som om ikke det var nok så utvikler de andre sykdommer også.  I morgen den 8. november blir fakkeltoget mot pels arrangert i de største byene i Norge. Møt opp, og vis din omtanke!

Har du ekte pels på jakken din? Da bør du tenke på det er verdt det. Dyr har lidd under store lidelser fordi du skal ha den pelskanten på din jakke, Vi lever nå i 2014, og har mange andre alternativer. Dette er min personlige mening. Uansett hvilken side du er på så synes jeg du skal tenke på pelsdyrene også. Dyr har følelser deg også, men dessverre ingen stemme til å si ifra hvordan de har det. Vis din støtte i morgen!

2 kommentarer

Darkest

07.11.2014 kl.21:26

Jeg er veldig enig med deg. Bruker aldri ekte pels selv :)

Maria Jansen

07.11.2014 kl.21:49

Hekt enig med deg! Er helt forferdelig at dette fortsatt forgår i et år som 2014, og at ikke alle kan åpne øynene og se hvor forferdelig det er!

Kjempesøt pus forresten! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg