er jeg liten?

    27.01.2015 @ 22:10

Vil begynne med å si at dette er et ganske personlig innlegg. Overskriften på dette innlegget er; er jeg liten? Som du skjønner så blir innholdet at jeg kommenterer det spørsmålet.Ganske ofte får jeg høre fra flere i klassen at jeg er liten. Selvfølgelig svarer jeg at: jeg ikke er liten, og spør hvorfor jeg er liten. Svaret jeg får da er at jeg den minste i klassen. Denne kommentaren er utrolig irriterende å høre på. Jeg vet at de tuller mye med meg, og at det ikker er noen slem baktanke med den kommentaren.

Poenget mitt er at jeg vil ha en slutt på disse kommentarene. Hva om jeg hadde tatt til meg denne kommentaren? Kunne det ha påvirket meg? Svaret er ja! Det kunne ha gjort at jeg ville blitt "normal", eller det kunne hatt motsatt virkning. Tenk om andre som er rundt meg blir påvirket av dette? Slike tanker dukker opp i hodet mitt når jeg hører den kommentaren. For meg så er det ikke kult å høre at jeg er liten.

Kan dere ikke heller si noe positivt? Det er hvertfall mye bedre, enn en negativ kommentar. Var egentlig bare det jeg hadde på hjertet nå. 

Hva synes du?

2 kommentarer

Pardon

27.01.2015 kl.22:32

Ikke bry deg om folk syns du er liten, er personligheten din som teller (Y)

Mary

27.01.2015 kl.22:46

Personligheten er viktigst.

Ikke alltid de mener noe negativt med disse kommentarer, noen kan hende de ønsker å være liten enn å være høy. Kan aldri vite.

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg