Ukens hurtigskriving

    22.04.2015 @ 21:47

Heisann! I dag tenkte jeg å ha en liten hurtigskriving her på bloggen. For dere som ikke vet hva det er, så betyr det at jeg skriver alt som faller meg inn. Ble inspirert av Julia Nyland sin blogg. Sooo let's go!

Dagene er så altfor korte nå denne tiden. Presset er så stort, kanskje altfor stort? Jeg har mange krav til meg selv. For meg er det ikke bra nok å få en 3'er på en prøve. Jeg vet jeg kan mye bedre enn det. For noen dager siden snakket vi på skolen om generasjon perfekt. Dessverre, så er nok jeg en del av denne generasjonen. Alt skal være så bra hele tiden. Hvorfor og hvordan ble det slik? For min del startet det på ungdomsskolen. Her startet de å skrive ned hvor god du er i de ulike fagene. Jeg har aldri blitt presset hjemme om at jeg må ha gode karakterer. For foreldrene mine holder det at jeg gjør mitt beste, og det synes jeg er bra.

Men det er ikke bare skolen som er i tankene mine. Sommeren er ganske snart her, faktisk så er det bare 58 dager til sommerferie. Som del fleste andre ungdommer så føler man et press på hvordan man bør se ut. Jeg har prøvd å ikke la meg påvirke, men det er ikke lett. Det eneste jeg vil er å være fornøyd med den kroppen jeg har. Når jeg har planlagt å trene, men ikke får tid til det, så blir jeg sur/irritert på meg selv. Hvor vanskelig kan det være å sette av en time til trening, som har mange fordeler? Det burde ikke være vanskelig, men tiden strekker ikke til. Konklusjonen min er at jeg må sette ned kravene til meg selv, og planlegge bedre! (og håpe på at døgnet får flere timer)
Én kommentar

Mary

23.04.2015 kl.19:26

Jeg kjenner meg godt igjen av hva du skriver

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg