Innstillingen din er viktig

    05.05.2015 @ 21:46

Heisann. Dette blir det siste innlegget før jeg reiser til Svalbard (blir borte en uke), og jeg tenkte å skrive litt om hvilken innstilling som er viktig å ha i livet. Hvor skal jeg begynne egentlig? Jeg er ikke helt sikker, men jeg begynner med tankene mine om Svalbard. 


(bilde lånt fra google)

Først tenkte jeg at dette ikke var en tur for meg. Det virket som en altfor fjern tanke at jeg skulle gå en slik tur. Jeg var redd for mye som f.eks å fryse, lese kartet feil, isbjørn og at jeg ikke hadde bra nok utstyr. Tankene var så mange, og jeg hadde virkelig ikke lyst. Hva jeg skulle gjøre visste jeg ikke. Jeg viste ingenting om hvordan dette kom til å gå.

Tankene om turen var lenge negativ. Det var så utrolig vanskelig. Men tilslutt etter lang tid greide jeg å endre på innstillingen min. Endelig ble turen positiv å tenke på. Jeg har satt meg mål som jeg skal jobbe med, og jeg setter pris på at dette en mulighet jeg får.

Jeg har lært at innstillingen min er utrolig. Det er så utrolig kjedelig å bare tenke negativt. Tenk hvor heldig jeg er som får reise på en slik tur! Innstillingen er så utrolig viktig, snu den til det positive!

2 kommentarer

RebeccaHasselgard

06.05.2015 kl.01:18

Det har så mye å si for hvordan du ser deg selv, og hvordan andre ser deg! :)

Silje S. Lopez

06.05.2015 kl.02:58

utrolig bra skrevet : ))

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg