Min morgenrutine

    18.07.2015 @ 10:30

Vi vet alle at det er viktig å ta vare på huden. Huden skal du ha hele livet, og du er selv med på å bestemme hvordan den skal se ut. Kosthold og hudpleie er nøkkelen for å holde huden ung og fri. Før så var jeg utrolig slapp med hudpleien, men de siste årene så har jeg blitt flinkere. Nøkkelen for meg er å ha en enkel rutine, som er rask å gjennomføre. 

Slik er min rutine:

Først bruker jeg Chanels lotion doucer med økologiske bomullpads fra Body Shop. Det er viktig for meg at bomullpadsene er økologiske fordi hvis ikke så inneholder de ganske mye sprøytemidler som ikke er bra for huden. Om jeg husker rett så er prisen 39 kroner. Etter å ha brukt toneren, som gir fuktighet og beskytter mot forurensing, så går jeg over til hudkremen min. Hudkremen er fra Clinique og er for tørr hud. Denne fungerer bra for meg. Jeg avslutter med øyekremen fra Ole Henriksen. Denne er helt grei, og gjør det den skal gjøre.

Ellers så er det viktig å ta på solkrem de dagene det er sol ute, og drikke nok vann. Nyt sommeren folkens!

2 kommentarer

beautyblossom

18.07.2015 kl.11:56

Elsker morgenrutiner:D

Bra innlegg:D

Håper du får en fin kveld:D

Mary

18.07.2015 kl.12:52

Virker som en grei morgenrutine det :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg