My back to school must haves

    16.08.2015 @ 13:34

Heisann. I morgen starter skolen for det fleste av oss. Noen går på barneskolen, andre ungdomsskolen, videregående skole eller høyskole/universitet. Selv skal jeg gå allmenn påbygg, på en ny skole, noe som også betyr ny klasse. Det er dette året jeg virkelig må fokusere på skolen, slik at jeg kommer inn på det studiet som jeg vil. Men jeg tror, og håper at det skal gå bra.Macbook/pc: Som elev på vgs. så må du ha skolepc. Du skal skrive oppgaver, og bruke pcen i undervisningen. Om du velger macbook eller pc spiller egentlig ikke noen rolle. Velg den som passer for deg! Men husk på at det er ikke alle programmer som finnes til macbook, for det har jeg erfart. 

Notatbøker og permer: Finn ut hvilke fag du skal ha, og kjøp inn en notatbok til hvert fag. Ha orden, og ha permer til de fagene der du får utlevert masse fagstoff. Eksempler på slike fag er kjemi og naturfag.

Matboks: Kjøp en som du liker. Varier maten som du tar med deg. Vær flink til å planlegge slik at du slipper å kjøpe mat i kantinen. Det blir ofte dyrt i lengden. Forslag til hva du kan ta med er: middagsrester, salat,  frukt, toast, omelett, gryn, pannekaker/kake, brødskive. Lag gjerne nisten kvelden før, så sparer du tid om morgenen.

Skrivesaker: Trenger jeg å si noe mer? Det MÅ du ha!

Sminkemappe: Pakke ned det du synes er mest nødvendig. Ha paracet, plaster, tamponger/bind, håndkrem alltid tilgjengelig. 

Håper du likte dette innlegget!

4 kommentarer

Mary

16.08.2015 kl.13:45

Bra innlegg! Ble inspirert :)

maded

16.08.2015 kl.15:18

Det var mitt must haves på skolen og ! :o
Flott innlegg! Lykke til med skolestart <3 :)

Janne Ettestad Skogli

16.08.2015 kl.20:09

åå så kjekt et innlegg! :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg