Slik gikk den første uken

    22.08.2015 @ 08:48

Hei. Nå tenkte jeg å fortelle litt om min første skoleuke. I år så var det litt spesielt siden jeg begynte på ny skole, og at jeg tar påbygg. Selvfølgelig var jeg litt nervøs for hvordan dette kom til å gå. Heldigvis ble det alt annet enn en nedtur! Jeg fikk en utrolig grei klasse. Miljøet så langt virker kjempebra. Klassen er 28 jenter og tre gutter. Jeg skal ha fagene; norsk, historie, gym, biologi, psykologi og friluftsliv 1. Dette skal jeg klare. 

Trening har jeg ikke fått gjort så mye denne uken. Jeg har trent mandag og onsdag med Herbalife 24 fit club. Men jeg kan si at treningene der er veldig effektive. Det kjennes virkelig i kroppen etterpå. Selv synes jeg at to treningsøkter i uken er for lite, så jeg skal heller prøve å få opp antallet!

Når det kommer til bloggingen fremover, så vet jeg ikke helt hvordan den kommer til å bli. Må se hvor mye lekser vi får osv. Så dette må jeg tenke litt mer på. Det viktigste for meg dette året blir helt klart skolen.Én kommentar

Mary

22.08.2015 kl.11:11

Det høres ut som en bra uke :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg