Mitt reiseår

    19.11.2015 @ 17:58

Heisann. Tenkte å fortelle dere litt om hvilke hoteller jeg har vært på dette året. Jeg har fått gjort så mye gøy! Tviler på at jeg får gjort like mye til neste år, men det er lov til å håpe! Totalt så har jeg bodd på fire ulike hoteller i år, og jeg har vært innom landene; Finnland, Singapore og øyen Lombok i Indonesia. Basecamp hotel Longyearbyen

På dette hotellet var jeg på noen dager i Mai, før og etter jeg var på skiekspedisjonen. Her møtte jeg et vennlig personell som hjelper deg med alt. Plasseringen til hotellet er sentralt i Longyearbyen. Hvert rom er unike, og innredet som en fangsthytte, noe som er utrolig kult. Frokosten er veldig god, og de fyller på hele tiden. Dersom du har lyst til å fylle dagene med aktiviteter, så hjelper de deg i resepsjonen. Hotellet er med i Basecamp gruppen, som er opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnet, hvor hotellet ligger. Dette hotellet anbefales på det sterkeste dersom du skal til Svalbard. 

Son hotell

Dette hotellet ligger en liten kjøretur fra Oslo, i idylliske Son. Hotellet har en moderne standard, og god kvalitet i alle elementer. Dette er først og fremst et spahotell, og er blant de beste i Norge. Deler av frokosten er økologisk, noe som jeg synes er et stort pluss! Bassengområdet er bare helt fantastisk. Her har du alt du måtte ønske deg. Om du vil tilbringe tiden din på et hotell i Norge, eller bare ha en liten Norgesferie, så ser jeg ikke noe problem med å velge dette hotellet.


Mariott hotel Singapore

Hva skal jeg si? Dette er virkelig et luksus hotell. Hotellet ligger i en bra gate, med fantastisk shopping rett utenfor døren. Basseng er det også på hotellet. Både badet og selve rommet var lekkert. Var her bare en dag, men jeg vil gjerne komme tilbake. Ett av de beste hotellene jeg har vært på.
Sudamala suites and villas

Dette hotellet i Lombok, topper virkelig alle hotell. Lite, personlig og koselig hotell. Rommet jeg hadde hadde utedusj (og badekar inne). Hvor kult er ikke det? Bra renhold hver eneste dag. Fersk jus til frokost om morgenen, og en fantastisk middagsmeny. Underholdning noen dager i uken. Alt på dette hotellet er bare supert!

Ja, dette året har bare vært helt supert. Er så takknemlig for alt jeg har fått gjort. Jeg gleder meg til å se resten av verden!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg