Dette må du vite om Dubai

    25.03.2016 @ 14:13

Nå er jeg nettopp kommet tilbake fra De forente arabiske emirater. Jeg har hatt det helt supert, og det var godt med ferie! Det var mye jeg lurte på før jeg reiste dit, så her kommer svarene på det.Klær:

Hvordan bør en gå kledd?

På stranden så er det såklart lov med badetøy, shorts, kjole osv. Skal du spise en lunsj et sted, så tar du på deg en kjole eller noe som dekker til. Når det gjelder kjøpesentre så har det et skilt hvor det står at knær og skuldre skal dekkes til. Det er helt klart lurt å følge denne normen, men selv gikk jeg i en kjole der en gang.  Det er ikke slik at du får kjeft for å gå med det. For menn gjelder det å gå med litt penere klær på resturanter, som at du tar en bukse og sko på. Ikke gå med shorts for å si det på en annen måte.

Alkohol:

Hva er aldersgrensen for alkohol?

Aldersgrensen for alkohol er 21år. Selv så fikk jeg alkohol på de fleste resturantene, men jeg opplevde også å bli spurt om id på ett sted. Jeg kan si at de er strenge på barer. Der vil du nok bli spurt om id om du ser ung ut. En annen ting som er greit å vite er at de selger kun alkohol på resturanter, barer og hoteller. Det er ganske dyrt med alkohol der, og prisene er høyere enn i Norge. 

Klima:

Hvordan er temperaturen, og når bør man reise?

Det er varmt i UAE hele året. Om sommeren så er det utrolig varmt, det kan bli opptil 50 grader. Det anbefales å reise i måndene november til mai. Her kan du se hva gjennomsnitts temperaturen er. 

Genrelle regler:

Det er ikke lov til å holde hender eller kysse offentlig. Ellers så har de ganske like regler. Du kan se en full oversikt her.

Én kommentar

facelessfashiion

25.03.2016 kl.16:25

Så gode tips :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg