Nytt i garderoben

Innkjøp

Heisann. Nå er det en liten stund siden jeg oppdatere dere sist. Dette har altså skjedd: På fredag så hadde jeg planleggingsdag. Brukte den dagen til å sove ut, og slappe av noen timer. Senere dro jeg en liten tur på shopping med Hanna. Avsluttet kvelden med å dra på bursdagsfest. På lørdag jobbet jeg på Meny. Hadde en fin vakt, og når jeg kom hjem var det tid for litt fast food. Jummy!

Gleder meg veldig til å lese denne boken. Skal lese den når jeg sitter på flyet på vei til Lombok. Snart drar jeg, og jeg gleder meg helt sykt. Kjøpte teen fordi jeg ville teste om den hadde noen detox effekt. Har ikke fått prøvd den enda. Den kommer godt med når høsten og vinteren kommer for det fulle.Litt nye klær må til. Måtte ha noen nye klær til ferien. Nå skal jeg begynne å pakke litt tenker jeg. Dere får ha en flott søndag videre.

Innkjøpene fra Oslo

Heisann! Ble ikke tid til å blogge når jeg var i Oslo, men nå er jeg tilbake. Har kost meg veldig i Oslo, og merker at jeg bare blir mer og mer glad i den byen. Har ikke gjort noe spesielt, bare tok dagene som de kom. Beste maten var helt klart Døgnvill på Tjuvholmen, anbefales! Men over til innkjøpene nå. Jeg kjøpte ikke så veldig mye, da jeg har så mye hjemme. 


Bukser, shorts  og sokker.


Makeup setting spray og øyeskygge fra Urban Decay.


Fargen heter: Midnight cowboy rides again.


Fuktighetskrem fra Origins, og lipglosser fra Clarins.

 

 

New pieceAhh, jeg er helt forelsket i denne nye genseren fra Fleischer Couture. Den er helt fantastisk på, og jeg fikk den til 50% avslag. Håper kvaliteten er god, og at den holder seg fin i stoffet. Ellers så håper jeg at helgen deres har vært super så langt. Senere i kveld så skal jeg møte ei venninne, som jeg skal spise middag med. Enten så skal jeg lage middagen, ellers så blir det takeaway. Det blir uansett veldig koselig! 

New in 24.01.15

Hei. Siden jeg var i bursdagbesøk i går, så ble det ikke tid til noe blogging. Men nå er jeg altså tilbake. Tidligere denne uken lagde jeg en ukeplan. Når jeg ser tilbake på den, så ser jeg at alt ikke har blitt gjennomført. Livet er ikke forutsigbar, men det gjør ingenting at jeg ikke kom meg gjennom planen. Tok meg en liten shoppingtur med søsteren min i dag, og nedenfor kan du se hva jeg kjøpte. Nå skal jeg nyte kvelden. Og det viktigste nå er å nyte helgen!! Ha en flott helg videre fine lesere.

Glad mandag

Beklager at det ikke kom innlegg igår. Desverre så ville ikke mobilen sammarbeide når jeg skulle legge ut bildene på bloggen. Så nå har jeg tatt bilder med kameraet mitt og fått de inn på macbooken.

Har dere hørt den nye sangen til Ellie Goulding? Jeg synes den er sååå nydelig. Har hørt på den i hele dag, og jeg har blitt avhengi av den. Hehe, slik kan det gå! 

Har dere hatt en fin mandag? Det håper jeg dere har hatt hvertfall. Fortell meg gjerne om dagen din i kommentarfeltet. Jeg har ikke vært på skolen i dag, siden jeg skulle på risikokurs i Bergen. Lærte mye nytt  og nyttig! Tiden gikk nesten altfor fort! Litt senere var jeg på Peppes med familen. Tilslutt dro jeg til Voss, og nå sitter jeg her i leiligheten min. 

Her er litt av innkjøpet fra lørdag.

Treningstopp fra h&m til 99krTreningsbh til kr 149, og sokker til kr 79.

 

Some basic

Hei! Ble en sen oppdatering i dag. Har ikke gjort annet enn å bake, handle, og være litt med ei venninne i dag. Tiden har gått veldig sakte, men sånn går det når man gleder seg til jul. Kjøpte noen nødvendigheter for noen dager siden. Totalt ble det en t-skjorte, votter og en lue. Ikke så veldig spennende, men fint å ha i garderoben. 
i love this piece

Denne genseren bare kaller på høsten og vinteren. Kjøpte denne skjønnheten på Bikbok i dag, og jeg bare elsker den. Nå kan bare høsten komme for min del! Skal kombinere denne med mørkeblå jeans, boblevest, skjerf og noen kule sko. 

Ellers så reiser jeg en tur opp til Voss på mandag med litt diverse ting til leiligheten min. Vurderer å lage en video av leiligheten slik at dere kan se den. Får se hva jeg får tid til!

Håper dagen din har vært fin!

My new treasures

Hei! Da var jeg endelig tilbake på vestlandet. I nåverende øyeblikk så befinner jeg meg på hytten. Solen skinner ute, og turen går snart ut. Før det tenkte jeg å komme med innkjøpene fra Oslo i dette innlegget. Kjøpte ikke så altfor mye, men det ble litt. Fornøyd med alt!//BIKBOK//

//Monki//

//Zara//

//Mango//

//Moods of Norway//

 

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg
hits