Skjønnhet

Pakke i posten

Heisann! For en uke det har vært. Det er så mye som skal gjøres før ferien, og det er typisk lærerne å pakke alt inn på en uke. Heldigvis så tar jeg ferie på onsdag. Da reiser jeg nemlig til Dubai! Jeg gleder meg veldig til en uke fylt med sol og strandliv. Det trengs for å si det slik.I dag kom pakken som jeg bestilte fra Kicks. Synes det er så gøy å få pakke i posten. Jeg bestilte en foundation og en trio palett med bronzer, blush og highlighter fra Urban Decay. Foundation har jeg brukt før, og den synes jeg er veldig bra. 

Daily makeup

Når jeg er på skolen, så bruker jeg ikke så mye sminke. Ikke har jeg så god tid om morgenen heller, maks 5 til 10 minutter. Så det må ta kort tid, og se naturlig ut. Jeg pleier å begynne med en primer (er tom for den nå), før jeg legger foundation på huden. Den jeg bruker er fra Urban Decay i fargen 2.0. Etterpå fyller jeg inn brynene med en brynspen fra H&M. Deretter tar jeg primer på øyelokket før jeg tar på litt øyenskyggen i fargen #midnight cowboy rides again fra UD. Så tar jeg på eyeliner fra Makeup Mekka, og så mascara på (babydoll fra Ysl. Avslutter med en leppestift fra Chanel i fargen #89 satisfaction. Sprayer tilslutt over ansiktet med en makeup setting spray fra UD. Enkelt som bare det!


Beklager at bildet ble så gult, var dårlig lys inne.

Nyeste innkjøp

Hei, hei! Går det bra med dere? Tenkte å vise dere et lite livstegn fra meg. Har vært veldig dødt her i det siste, men sånn går det når man er tom for energi. I det siste har jeg gått til innkjøp av en del kosmetikk. Greit å fylle opp "lageret" en gang i blant!Bomullpads fra Vita (19kr), Simpe makeup remover (39kr) og Simpe cleansing wipes (50kr).

Origins zero oil toner (190kr), Origins super spot remover (160kr), Origins VitaZing (325kr) og Lush toner (40kr).

Noe du kunne tenkt deg?

 

Uåpnede produkter

Heisann! Da var uken godt i gang, og det er mye som skal gjøres denne uken. Noen innleveringer, jobbing, trening, utdanningsmesse, øve til prøver er bare noe av det som skal gjøres. Synes det er greit å ha litt å gjøre. Men tilbake til det innlegget skal handle om nemlig uåpnede produkter. Nå har det seg slik at jeg har mye kosmetikk som må brukes opp, men i mellomtiden så har jeg spart opp litt produkter. Dette er produkter som er kjøpt inn litt etter litt, og som jeg virkelig har ønsket meg. Nå må jeg bare skynde meg å bruke opp det jeg har, slik at jeg kan begynne på disse! 

 Produktene på bildet:

Aqua Derma wipes

Ole Henriksen truth to go wipes

Ysl babydoll mascara

Clarins instant light lip

Urban Decay naked skin foundation 

Ole Henriksen truth revealed super creme

Kiehl's ultra facial cream

Urban Decay naked3 palett

Min morgenrutine

Vi vet alle at det er viktig å ta vare på huden. Huden skal du ha hele livet, og du er selv med på å bestemme hvordan den skal se ut. Kosthold og hudpleie er nøkkelen for å holde huden ung og fri. Før så var jeg utrolig slapp med hudpleien, men de siste årene så har jeg blitt flinkere. Nøkkelen for meg er å ha en enkel rutine, som er rask å gjennomføre. 

Slik er min rutine:

Først bruker jeg Chanels lotion doucer med økologiske bomullpads fra Body Shop. Det er viktig for meg at bomullpadsene er økologiske fordi hvis ikke så inneholder de ganske mye sprøytemidler som ikke er bra for huden. Om jeg husker rett så er prisen 39 kroner. Etter å ha brukt toneren, som gir fuktighet og beskytter mot forurensing, så går jeg over til hudkremen min. Hudkremen er fra Clinique og er for tørr hud. Denne fungerer bra for meg. Jeg avslutter med øyekremen fra Ole Henriksen. Denne er helt grei, og gjør det den skal gjøre.

Ellers så er det viktig å ta på solkrem de dagene det er sol ute, og drikke nok vann. Nyt sommeren folkens!

L'ANZADrømmer man om langt og vakker hår så trenger man gode produkter. Jeg gikk tom for shampoo, så da kjøpte jeg denne fra L'anza. For mitt hår så er den veldig god. Den bygger opp håret, og reparerer det som er skadet. Heldigvis for meg så kostet den bar 299kr for en hel liter! Det er veldig billig for frisørshampoo, tommel opp for det. Hårbørsten kjøpte jeg fordi jeg har mistet min gamle. Om du vil så kan du lese om hvordan du får sunnere hår HER.

Ha en fin kveld videre!

Video: my christmas makeup

Heisann :) Nå har jeg kranglet med imovie i flere timer, men endelig fikk jeg det til. Lyset og kvaliteten ble (ikke) bra, men det er bedre enn ingenting. Håper du får litt inspirasjon til i morgen. Vet at sangen ikke passer så bra nå om julen, men jeg er lei av julemusikk. Gleder meg veldig mye til i morgen. Håper dagen din har vært fin så langt.

Tea tree face mask

For en liten stund tilbake så kjøpte jeg denne ansiktsmasken. Den er for uren hud, og vet alle hvor irriterende det kan være. Har store forventninger til denne, og håper den kan gi meg renere hud. Tenker at jeg skal bruke denne en til to ganger i uken. Som de fleste andre masker så skal den sitte på i 10 - 15min, og deretter renses av med vann. Stort pluss at den er fra Body Shop. Skal gi tilbakemeldinger når jeg har brukt denne en stund.

Ps. det er mer økonomisk å kjøpe en slik liten krukke, kontra de som er for engangsbruk. Et lite tips fra meg :)

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg
hits