Tips

Dette må du vite om Dubai

Nå er jeg nettopp kommet tilbake fra De forente arabiske emirater. Jeg har hatt det helt supert, og det var godt med ferie! Det var mye jeg lurte på før jeg reiste dit, så her kommer svarene på det.Klær:

Hvordan bør en gå kledd?

På stranden så er det såklart lov med badetøy, shorts, kjole osv. Skal du spise en lunsj et sted, så tar du på deg en kjole eller noe som dekker til. Når det gjelder kjøpesentre så har det et skilt hvor det står at knær og skuldre skal dekkes til. Det er helt klart lurt å følge denne normen, men selv gikk jeg i en kjole der en gang.  Det er ikke slik at du får kjeft for å gå med det. For menn gjelder det å gå med litt penere klær på resturanter, som at du tar en bukse og sko på. Ikke gå med shorts for å si det på en annen måte.

Alkohol:

Hva er aldersgrensen for alkohol?

Aldersgrensen for alkohol er 21år. Selv så fikk jeg alkohol på de fleste resturantene, men jeg opplevde også å bli spurt om id på ett sted. Jeg kan si at de er strenge på barer. Der vil du nok bli spurt om id om du ser ung ut. En annen ting som er greit å vite er at de selger kun alkohol på resturanter, barer og hoteller. Det er ganske dyrt med alkohol der, og prisene er høyere enn i Norge. 

Klima:

Hvordan er temperaturen, og når bør man reise?

Det er varmt i UAE hele året. Om sommeren så er det utrolig varmt, det kan bli opptil 50 grader. Det anbefales å reise i måndene november til mai. Her kan du se hva gjennomsnitts temperaturen er. 

Genrelle regler:

Det er ikke lov til å holde hender eller kysse offentlig. Ellers så har de ganske like regler. Du kan se en full oversikt her.

Godt resultat er verdt jobbingen

Heisann. Mange av dere går på skole, og vet at det er mye som skal gjøres. Du blir vurdert i alt du gjør, og noen ganger føler du at det er for mye stress. Tro meg, jeg har hatt den følelsen flere ganger. Jeg går nå mitt siste år på videregående skole (påbygg), og pensumet er stort. For å lykkes på prøvene må du være godt forberedt. Vet du hvilke studieteknikker som fungerer for deg, så er du allerede godt forberedt. Ikke pugg alt kvelden før det fungerer som regel dårlig. Begynn en uke før, få oversikt over pensumet, og  lær litt om gangen. Husk og repetere ofte. Selv fungerer dette bra for meg! Lykke til.My back to school must haves

Heisann. I morgen starter skolen for det fleste av oss. Noen går på barneskolen, andre ungdomsskolen, videregående skole eller høyskole/universitet. Selv skal jeg gå allmenn påbygg, på en ny skole, noe som også betyr ny klasse. Det er dette året jeg virkelig må fokusere på skolen, slik at jeg kommer inn på det studiet som jeg vil. Men jeg tror, og håper at det skal gå bra.Macbook/pc: Som elev på vgs. så må du ha skolepc. Du skal skrive oppgaver, og bruke pcen i undervisningen. Om du velger macbook eller pc spiller egentlig ikke noen rolle. Velg den som passer for deg! Men husk på at det er ikke alle programmer som finnes til macbook, for det har jeg erfart. 

Notatbøker og permer: Finn ut hvilke fag du skal ha, og kjøp inn en notatbok til hvert fag. Ha orden, og ha permer til de fagene der du får utlevert masse fagstoff. Eksempler på slike fag er kjemi og naturfag.

Matboks: Kjøp en som du liker. Varier maten som du tar med deg. Vær flink til å planlegge slik at du slipper å kjøpe mat i kantinen. Det blir ofte dyrt i lengden. Forslag til hva du kan ta med er: middagsrester, salat,  frukt, toast, omelett, gryn, pannekaker/kake, brødskive. Lag gjerne nisten kvelden før, så sparer du tid om morgenen.

Skrivesaker: Trenger jeg å si noe mer? Det MÅ du ha!

Sminkemappe: Pakke ned det du synes er mest nødvendig. Ha paracet, plaster, tamponger/bind, håndkrem alltid tilgjengelig. 

Håper du likte dette innlegget!

Filmtips

Heisann. Jeg har hatt en utrolig bra start på denne uken. På skolen hadde jeg snøscooter undervisning noe som var utrolig gøy. Litt senere i dag så skal jeg på trening. Men tenkte først at jeg skulle dele et filmtips med dere. I går hadde jeg tid til å se en film, og den heter Dear John. Jeg pleier som regel ikke å se slike jentefilmer, men denne likte jeg utrolig godt. Traileren sier vel sitt om hva den handler om. Sjekk den ut da! 

Bli kvitt søtsuget

Da var det på tide med et nytt innlegg. Tenkte og skrive litt om hvordan jeg kontrollerer søtsuget. Dere som leser bloggen min fast, vet at jeg er med i #30dagerutensukkerutfordring. Jeg har nå klart meg nesten to uker uten "sukker", og det har gått utrolig bra så langt. Det har vært perioder som har vært verre enn andre, men jeg har lært og kontrollere meg. Så her kommer tipsene som fungerer for meg.

Spis faste måltider. For å unngå søtsuget, så er det viktig å holde blodsukkeret på et stabilt nivå. Jeg personlig spiser frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Blir jeg sulten i mellomtiden, så tar jeg å lager noe lett mat. Eksempler på hva du kan spise er: havregryn, smoothie, omelett, frukt, nøtter osv. Spis deg mett. Når du først spiser et måltid, så er det lurt og spise seg mett. Gjør du ikke dette så kommer søtsuget fort. Om mulig spis mat som holder deg mett lenge. Lag deg gjerne en matplan der du planlegger hva du skal spise. På denne måten får du lett kontroll, og ser eventuelle feil du gjør.

Unn deg litt kos i helgene. Når du leser avsnittene over, så er det lett å tenke at du ikke kan spise noe usunt. Selvfølgelig er det lov til spise usunt, men i moderate mengder. Du skal ikke straffe deg selv om du spiser usunt. Vi er tross alt bare mennesker!Varier maten. Ikke spis det samme hver dag. Søk etter oppskrifter på nettet. Finn fristelser som er sunne på sosiale medier. Det finnes utrolig mange som deler bilder på nettet. Bare et raskt søk på nettet, og du kan velge og vrake. 

Tenk på fordelene. Fordelene er mange. Renere hud, følelse av kontroll, overskudd, og mye mer. Om du synes det er vanskelig å holde seg unna "sukker", så kan du endre tenkemåten din. Spør deg selv om du må ha det, og om det er verdt det. Som regel så er det hjernen som forteller deg at du måååå ha det. Prøv og styr unna.

Dette var de tipsene jeg hadde. Jeg vet ikke om det fungerer for deg, men du kan prøve om du vil. Kommenter gjerne om du har flere tips som jeg kan føre på listen min. Ha en fin kveld videre.

Gjenbrukstips

Heisann! Håper dagen deres har vært bra så langt. Jeg har egentlig ikke gjort noe spessielt i dag, hvertfall ikke noe som er verdt å fortelle om. Tenkte og tipse dere om en liten ting. Til jul så fikk jeg et lite reisesett med shampoo og balsam fra Body Shop. Det settet har nå blitt brukt opp, men det betyr ikke at emballasjen skal kastes! Vask beholderen og fyll opp med din favoritt shampoo/balsam/såpe. Nå har du produktet i en liten beholder som kan være med på reise, eller i treningsbagen. 

Slik får du sunnere hår

Alle jenters drøm er langt skinnende hår. Desverre så er det ikke bare å la håret vokse. Skal du ha et sunt hår så krever det at du behandler på en riktig måte. Jeg sier ikke at min måte er den riktige for deg, men det er kanskje verdt er forsøk? Det er opp til deg. Rådene har jeg lest i diverse moteblad og fått noen hos frisøren. 

1. Ikke vent for lenge med å dra til frisøren. Dette er kanskje det viktigste rådet jeg har. Klipp det slitte bort jevnlig! Det ser ikke bra ut med slitte flisete tupper. Når du har slitte tupper, så dannes det floker. Når du børster flokene ut av håret, så sliter det veldig på håret. Jenter? Ikke utsett frisørbesøket!

2. La håret lufttørke. Sterk varme mot håret er ikke bra.

3. Bruk varmebeskyttelse ved bruk av føner (om du bruker), krølletang osv. Fibrene i håret blir ødelagt ved for høy varme.

4. Bytt ut shampoo og balsam etter noen måneder. Håret blir nemlig resistente mot ingrediensene etter en stund. Du trenger ikke å kjøpe den dyreste shampooen og balsamen. Flere tester gjennomført av diverse magasiner viser at billigshampoo er like god som frisørshampoo. Ellers så er det lurt å bruke en god hårkur en gang i uken.

5. Kosthold!! Har du et bra og variert kosthold så vil dette synes på håret. Grunnen til at mange har tynt hår er fordi de mangler vitaminer. Spis sunt og godt, så er du bra på vei.

Håper du likte disse rådene. Du har sikkert hørt de før, men det skader ikke å lese de på nytt. Har du noen tips til meg? :)

Treningsmusikk

Nå skal jeg snart ut å trene, men først vil jeg dele treningsmusikken min med dere. Uten musikk så føles treningen mye tyngre enn den er egentlig er. Forskning viser at musikk kan gjøre at du forbedrer presentasjonen din med opp til 15%. Det finnes flere grunner til at du skal høre på musikk når du trener. Om sangen har en god rytme kan den gjøre slik at du ikke greier å holde deg i ro, og den gjør deg glad. Skal du foreksempel løpe lengre distanser så anbefales det at den har 120 - 140 slag i minuttet. Dette er bare noen tips jeg har plukket opp over lengre tid, og det fungerer. Her får du mine favoritter!
noen forskjellige DIY- prosjekter

Heisann :) Da var denne lørdagen nesten over. Dagen har gått til å lese på teori og innkjøp av en turbukse. Hadde egentlig planer om å besøke ei venninne, men hun var desverre dårlig i dag. Så litt på weheartit i dag og kom over noen DIY-prosjekter. Disse passer perfekt på regnværsdager, og det har vi nok av.

En dag når jeg har tid så skal jeg teste ut disse prosjektene. Frister mest å lage sminkestativet og minnekrukken. Begge ser ganske enkle ut å lage. Håper jeg får tid til å lage det en dag. Ellers så må du fortsette å ha en fin lørdagskveld!


1. Lag dine egne vaser ved å male brusflasker. 2. Lag din egen neglelak. 3. Lag ditt eget sminkestativ.

4. Lag din egen forside på din bok. 5. Lag koselige lykter. 6. Samle minnene dine på i en liten krukke.

September favoritter

Hei og hopp! Er en liten stund siden jeg har blogget nå. Var på tur på mandag og tirsdag med klassen. På onsdag spilte jeg inn apartment tour-videoen, men youtube ville ikke sammarbeide når skulle lastet den opp. Satser på at den kommer her på bloggen om noen dager. Ellers så har jeg blitt valgt inn i elevrådstyret, og fikk rollen som styremedlem. Det kan bli interessant å være med der, og kunne påvirke i større grad. Tenkte og vise dere mine favoritt produkter for denne måneden.

Face mist: Denne kjøpte jeg på Vita for kort tid siden, og jeg elsker den. Den inneholder ikke farlige stoffer og er ikke testet på dyr, noe som jeg synes er et stort pluss. Jeg bruker denne når jeg føler at huden min tørker ut. Den frisker virkelig opp ansiktet, og du føler deg mer våken av den.

Cotton pads kjøpte jeg for en goooood stund siden, og de hver eneste dag. Det en er grei størrelse på de, og hele 80 pads i pakken. Om jeg husker rett så kostet den 20kr på Lindex. Perfekt til sminkefjerning og ansiktsmelk.

Den gule dusjsåpen fra Kremfresh lukter ikke like søtt som vanlige dusjsåper. Denne her lukter mandarin, og føles oppfriskende nå om høsten. Har ikke brukt denne så mye, men jeg liker den så langt. Synd at Kremfresh la ned butikken i Bergen! Ellers så vet jeg at den kan kjøpes på utvalgte butikker eller nettbutikken.

Body sorbeten fra Body Shop vant jeg i en konkurranse. Har skrevet litt om den før. Den er lettere i konsistensen enn bodybutter og passer himmelsk på huden etter en dusj. Er veldig bra at den ikke er dyretestet.

Siste produkt er fra Vita, og er en håndkrem. Nå om høsten så blir jeg veldig trørr på hendene, og da må jeg ha en håndkrem. Denne synes jeg er helt grei, og til en fin pris.

Har du noen favoritt produkter nå om høsten?

 

 

have you seen these series?

Hvis ikke du har sett noen av de seriene jeg nå skal skrive om, så bør du kanskje gjøre det. Jeg har sett utrolig mange serier gjennom tidene, både dårlige og gode. De dårlige seriene skal ikke få så mye oppmerksomhet i dette innlegget, for det fortjener de gode! Vi går snart inn i høstmånedene, og det betyr mye dårlig vær og stormer. Hva passer ikke bedre enn å se på serier da? Du kan hvertfall se på de med god samvittighet!

The unit er serien jeg holder på med nå. Og jeg elsker den så langt. Spenningen er instens i hver enste episode. Denne serien handler om topphemmelige soldater som drar ut på veldig farlige oppdrag. Konene til soldatene må holde på hemmeligheten til mannen sin, det er ikke bare bare det. Du følger med på livet de har hjemme og oppdragslivet. Eneste negative ting med denne serien er at slutten ofte kommer litt brått på. Men de har jo begrenset med tid, så jeg kan egentlig ikke klage på det.

Denne serien vil jeg anbefale til de som liker både drama og action. De første episodene du ser av denne serien, kan virke litt rare, men det er meningen. Alle episodene henger tett sammen, og er morsomme og dramatiske. I denne serien følger vi Piper (hovedpersonen), som sa ja til å ta en fengselstraff hun kunne sluppet unna. Fengselet hun kommer i er et rent jentefengsel, og her bestemmer forskjellige grupper som hvordan ting styres. I begynnelsen synes hun det er utrolig vanskelig å være der, men det blir lettere etterhvert. Det er kommet ut to sesonger av denne serien, og de holder på å lage den tredje nå.

Dexter, dexter, dexter? Hvordan skal jeg begynne og skrive om denne serien? Vil først og fremst si at den er for spessielt intresserte! Serien går under krim/thriller, og lever opp til den sjangeren. Ble anbefalt denne serien av en venn, og alt var bare merkelig og rart når jeg begynte å se den. Vi vet alle at vi må gi ting en sjanse, og jeg ga denne serien det. Jeg tror at hvis du gir den en sjanse så vil du like den. Serien handler om Dexter, som jobber på en politistasjon, som blodsprutanalytiker. Dexter har hatt en vanskelig oppvekst, og er besatt av å drepe "de slemme". Når politiet ikke gjør jobben sin, så tar han den jobben i egne hender. Prison break er en klassiker, som jeg tror omtrent alle vil like.I denne serien følger vi Michael som er utrolig smart. Han vil hjelpe broren ut av fengsel, og den eneste måten å gjøre det på er å komme i fengsel selv, og rømme sammen med han. Serien vil vekke følelser, og den må bare sees! Mye skjer når de først kommer ut av fengsel, men nå skal jeg ikke røpe for mye.

Har du sett, eller vi du se noen av de seriene jeg skrev om?

Har du noen serier å anbefale meg?

I will manage it

 De som leser bloggen min fast vet nok at jeg nærmer meg 18år. Som de fleste andre på min alder så har jeg en stort ønske om å ta førerkortet. Da jeg hadde min første kjøretime så hadde jeg så vidt kjørt en bil før. Panikken hadde allerede fått taket i meg, fordi jeg begynte så sent med kjøringen. Men nå kan jeg med hånden på hjertet si at panikken ikke er der lenger. Allerede neste uke skal jeg ha glattkjøring, og jeg gleder meg sykt mye. Over til en annen ting, nemlig teorien. Begynte å lese på den i slutten av juli. Jeg leste gjennom boken, og prøvde meg på noen spørsmål.  Spørsmålene gikk ikke så veldig bra! Da gikk det opp for meg at det ikke hjelper å lese på den måten. Så i dag begynte jeg å bruke studieteknikk. Skriv ned nøkkelsetninger i forhold til spørsmålsboken. Jeg tror det er min nøkkel til suksess. Til vanlig har jeg ganske klisterhjerne, men ikke i dette tilfellet. Jaja, slik kan det gå.

Har du noen tips til meg?

Remember this girlsMine sommerfavoritter

Hei fine lesere! Beklager sen oppdatering, men har ikke hatt tid til å skrive før nå. Har nemlig vært barnevakt for niesen min i dag, og kom hjem ganske sent. Tenkte å skrive om mine favoritt produkter denne måneden. Denne gangen er faktisk tre av fire produkter ikke testet på dyr. Synes dyretesting er utrolig dumt. Helt forsvarsløse dyr bør ikke utsettes for så smertefulle testemetoder! Har blitt mer bevist på dette nylig. Skal prøve og unngå å kjøpe merker som er dyretestet.

Bodylotionen fra Body Shop er helt fantastisk. Kjøpte denne når jeg var i Oslo, og jeg er frelst. Tidligere så har jeg brukt bodybutter, men denne tar nå over. I forhold til bodybutteret så er denne mer kjølende på huden, og tykkere konsistens. Den lukter jordbær, og kan være litt sterk om du ikke liker lukter. Fuktighet gir den mye av, og den bør oppbevares i kjøleskapet.

Toneren og cleanseren er også fra Body Shop. De er i serien vitamin E, som er en veldig bra vitamin. Vitamin E beskytter huden mot aldring, noe som jeg synes er veldig positivt. Produktene i seg selv er ikke fantastiske, men mye bedre enn sminkeservietter. Nå om sommeren føler jeg at tiden strekker til, og jeg kan bruke tid på å rense huden min. 

Til slutt så vil jeg nevne denne parfymen fra Ralp Lauren. Parfymen heter Romance, og må bare prøves. Veldig vanskelig å beskrive hvordan den lukter, så jeg vil anbefale å prøve den på et parfymeri.

Håper du likte innlegget :)

Tips til en bedre stil

Hei alle søte lesere ♥ Hvor ofte har ikke vi jenter tenkt at vi ikke har noe å gå med, selv om klesskapet er fult? Jeg tenker det blir noen ganger. Men etter å ha lest x antall blogger i flere år så har jeg plukket opp noen tips til en bedre stil i hverdagen. Det er ikke så mye som skal til, og det trenger ikke å koste drøssevis med penger.

1. Ha basisklær i skapet 

Enkle klær som du lett kan style opp er et must. Du bør ha enkle topper, skjorter, den lille sorte, den perfekt jeans, og en kardigan i garderoben. Dette er klær som du lett kan sette sammen med andre uten at det blir helt kræsj. Med det rette tilbehøret, som f.eks smykker, armbånd, hatter, sko osv. så blir dette et kult antrekk.

2. Rydd i skapet 

Null orden i klesskapet? Rydd i skapet da! Gi vekk de klærne du aldri bruker, hvert fall de du ikke har brukt på noen år. La noen andre få nytte av de, eller sy de om. Kanskje når du rydder så finner du klær du hadde glemt at du hadde? Det har skjedd med meg. Nå vet du hva du har i klesskapet, og da vil den neste shoppingrunden gå bedre.

3. Søk etter inspirasjon 

Mitt favoritt punkt! Les i forskjellige magasiner, blogger, sjekk instagram, weheartit, tumblr, pinterest osv. Det finnes så mye fint i denne verdenen, og det er jo lov til å bli inspirert av andre. Kanskje du får lyst til å prøve klær du aldri ville prøvd ellers? Hvem vet..

4. Tjen dine egne penger 

Sett noen klær du har lyst på, men ikke har råd til? Fortvil ikke! Det finnes flere måter å tjene penger på. Du kan; ha bloppis, være postbud, hjelpe til hjemme, sitte barnevakt osv. Men det beste er nok å skaffe seg en ordentlig jobb, som gir deg en fast inntekt. 

Det er ikke enkelt å få seg jobb alltid, men det er verdt forsøket. Husk at et godt førsteinntrykk og en god cv, er Alfa Omega innenfor jobbsøking!Slik får du finere hud

Hei!

Som dere alle vet er huden viktig. Dårlig hud kan gi dårlig selvbilde. Faktisk kan en liten kvise ødelegge hele dagen. Jeg vet godt hvordan den følelsen er, men har funnet ut det som hjelper for min hud. Selvfølgelig er ikke min hudtype lik din, men det skader ikke å prøve ut tipsene. Her kommer tipsene som fungerer for meg. Alle er lette å gjennomføre og har gitt meg merkbare resultater.

1. Rense huden

Dette er et av de viktigste punktene. Renser du ikke huden både morgen og kveld, så vil ikke huden greie å fornye seg. Sminken vil da tette porene, og det vil komme urenheter.

2. Drikk vann

Får du ikke nok væske i deg, da vil huden bli dehydrert. Når huden min er tørr så vet jeg at det er fordi jeg ikke har inntatt nok væske. For å finne ut hvor mye vann du trenger du altså 30ml ganget med din kroppsvekt. Eksempel: Du veier 50kg. 50kg * 30ml = 1,5 liter med vann. Det finnes mange geniale apper som minner deg på å drikke, bruk gjerne det.

3. Spis sunt

Spis mat som er naturlig. Spiser du usunt så merkes det på både kropp og hud. Ett balansert kosthold gir mange helsegevinster. Du har altså ingenting å tape på å spise sunt. Det tar gjerne litt lenger tid å lage det fra bunnen av, men det er bedre en mat som du ikke vet hva inneholder.

4. Beskytt deg mot solen

Bruk solkrem når det er sol ute. Aldring av huden skyldes som oftest av solen. Det er pent å være brun, men du har vel ikke lyst til å se ut som en sviske når du er 40år gammel? Tenkte meg det, så bruk solkrem.

 

Lykke til!

Hei darlings!

Vet en god del har kommet opp til eksamen, og at dere gruer dere. Det skal nok gå bra. Les på pensum med gjevne mellomrom, og husk pauser. Sitter du en hel dag i strekk å leser, så har ikke det noen god effekt. Når du har pauser gå deg en liten tur eller tren litt. La hodet få fokusere på andre ting enn eksamen. Det skal hvertfall jeg gjøre dersom jeg kommer på i naturfag (håper ikke blir trekt opp). Mat dere kan ta med på eksamen:

♥ Skyr 

♥ Frukt

♥ Vann/Juice

♥ Wraps

♥ Nøtter

♥ Smoothie

Lykke til!

Express photo editing

Hei ♥

Tenkte jeg skulle komme med et tips idag. Hvem sier at du trenger et dyrt redigeringsprogram? Jo, selgerene. Jeg har prøvd mange gratis redigeringsprogrammer, og egentlig aldri vært fornøyd med de. Helt til jeg kom over denne. Som oftes når jeg redigerer bildene mine trenger jeg bare å endre på noen småting, da funger expressen bra. Drømmen er jo å kjøpe photoshop, men i mellomtiden fungerer denne veldig bra. 
Bildene forklarer sitt. Bare til å spørre dersom dere lurer på noe ;) Ha en fin dag videre  

 

 

 

 

 

A healthy meal

Hei på deg ♥

Denne dagen har gått over all forventning! Fikk tilbake matteprøven, og ble veldig fornøyd med karakteren. Har faktisk ikke fått en så bra karakter i matten før (fikk 4), men tror det skyldes at jeg har skjerpet meg en del i det siste. Etter skolen hadde jeg min første kjøretime, som gikk kjempebra. Er glad jeg fikk en så flink kjørelærer! Tror nok jeg skal greie å få lappen til bursdagen min. Middagen idag ble en deilig kyllingrett.

Dette du trenger:

♥ salat

♥ mini tomat

♥ marinert kyllingfilet (jeg kjøpte ferdig marinert fra Den stolte hane)

Slik gjør du:

♥ stek kyllingen

♥ kutt opp salaten og tomaten

♥ nyt maten

Ready for summer

Hei og hopp 

Nå nærmer vi oss sommerferien, og da regner jeg med at de fleste går på stranden. Når solen bleiker bikinien og fargen forsvinner, da er det på tide med en ny. Jeg kjøpte min på Cubus igår, og er så fornøyd med den. Skal du kjøpe den ny bikini, så anbefaler jeg å kjøpe den nå mens utvalget er stort.

Overdelen koster 149kr og underdelen koster 59kr.

Ha en fin søndag  Bedre karakterer?

Hei ♥

Som jeg nevnte igår, så fikk jeg jo en bra karakter på en prøve. Det er ikke lett å få en god karakter, for det vet jeg alt om. Karakterene mine siden ungdomskolen har gått både opp og ned. Men jeg har noen triks som gjør at du vil prestere bedre på prøvene :D Det virker hvertfall for meg til tider, og kanskje det samme skjer med deg? Karakterer er viktig fordi det er utgangspunktet for videreutdanning. Gjør ditt beste når du går på skolen, for det er kjedelig å ta opp igjen fag. Enjoy ♥ 

♥ Vær strukturert! Ha en skrivebok og mappe til hvert fag. På denne måten vet du hvor ting står skrevet, og at viktige papirer ikke forsvinner.

♥ Gjør lekser! Leksene er ment til å hjelpe det forstå stoffet. Mange spørsmål som dukker opp på prøver kommer nemlig fra leksene. Når du gjør leksene legg bort alt som heter sosiale medier. Konsentrer deg heller, så blir du raskere ferdig, og du husker leksen bedre.

 Pugg til prøver! For meg fungerer det best å pugge om kvelden. Har faktisk lest at man lærer mest om kvelden, kanskje det er sant? Fungerer hvertfall for meg.

♥ Trivsel er viktig! Trives du ikke med læreren eller klassen. Ta det opp med helsesøster eller en lærer! Trives du ikke på skolen, går karakterene dine mest sannsynlig nedover.

 

Stay strong 

Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg
hits