Treningsglede

Når motivasjonen ikke er der


Så ta en titt på denne videoen. For en gutt, blir imponert!! Du greier det du vil. 

Hjemmetrening

Heisann. I det siste så har jeg drevet en del med hjemmetrening. Det er utrolig deilig å kunne variere treningen. Mulighetene er store. Vil anbefale dere å sjekke ut treningsmagasiner eller youtube, der er det mye inspirasjon å hente. Det jeg har av utstyr hjemme er; yogamatte, hoppetau, treningsdagbok og rockering. Det holder for meg.

Forslag til øvelser: utfall, rygghev, tåhev, pull ups (bruk f.eks skogen), armhevinger, planken, dips, hip trust og knebøy. Om disse øvelsene er kjedelig, så finnes det mange flere. Du bestemmer selv hva du vil trene.

Dagens trening

Søndag, for en deilig dag. Personlig så liker jeg søndager fordi jeg føler en stillhet. Dagen min startet ikke før rundt klokken elleve, da spiste jeg frokost. Jeg oppdager etterhvert at katten min driver å spiser på en fugl. Heldigvis var den død, og jeg fjernet den raskt. Stakkars liten fugl, men katter har instinkter, så hva skal man gjøre?Ellers så har jeg ryddet hele huset, og lagd blåbærmuffins. Oppskriften på de kommer på bloggen i morgen, stay tuned!

Dagens trening ble slik:

10min jogg

10 x 10 sit ups

3 x 10 dips

3 x 7 pull ups med hjelp

3 x 10 pulldown @35kg

3 x 10 low row @35kg

3 x 10 abductor @45kg

3 x 10 adductor @45kg

When I workout...

I listen to....

Heisann. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en treningsøkt. Som oppvarming pleier jeg (nesten) alltid å jogge litt. Tingen er bare at jeg synes det er så utrolig kjedelig, og tungt. Løpegleden er der ikke, så derfor er det viktig med musikk som får tiden til å gå. Uten musikk så føles minuttene så altfor lange! Noen som er enig? Uansett, her er noen av de sangene jeg hører på når jeg trener.

Etter oppvarmingen kjørte jeg litt styrke. Det ble en kort, og effektiv økt. Kan krysse av et mål som jeg hadde til jul å fullføre det til.Jeg greide monkey bar'en! Kan nesten ikke tro at jeg greide å fullføre monkey bar'en. Endelig noe jeg kan krysse av på listen min. Yay!Håper din søndag har vært bra!

Første gang på lenge

Hei, hei. Igår fikk jeg endelig tid til å melde meg inn på et treningssenter. For rundt to år siden trente jeg der, og nå er jeg endelig tilbake. Liker dette treningssenteret fordi det har mye å tilby, og det er ikke så altfor mye folk der. Så idag trente jeg sikkelig for første gang på lenge. Kan ikke huske sist jeg hadde en bra treningsøkt. Det føles bra å være igang med treningen igjen!Dagens treningsøkt så slik ut:

Oppvarming: 10min på elipsemaskin

3 x 10 chest press @20kg

3 x 10 low row @22,5kg

3 x 10 leg press @60kg

3 x 10 rotary calf @30kg

3 x 10 lat machine @25kg

3 x 10 pulley @15kg

3 x 10 adductor @35kg

3 x 10 abductor @35kg

3 x 10 dips

35 situps

15 gående utfall på hvert bein

Effektiv treningsøkt

Hei!

Håper det går bra med dere alle. I dag kom jeg meg endelig tilbake til skolen. Var der riktig nok i mattetimene, så det ble en kort dag. Men over til temaet trening! Tiden strekker ofte ikke til, og kanskje er det vanskelig å finne tid til litt trening. Fortvil ikke, tror de fleste kjenner på den følelsen noen ganger.

I helgen kjøpte jeg et hoppetau. Jeg har testet ut noen ganger, og jeg angrer på at jeg ikke har kjøpt det før nå. Det er utrolig effektiv trening. Faktisk så kan 10 minutter med hoppetau kan være tilsvarende 30 minutter med jogging. Så her er det altså tid å spare!

Her er forslag til noen øvelser du kan gjøre (fra iform). Gjør noen minutter med dette, men husk oppvarming! Du kan også søke opp treningsprogram på nette!
Hei! Mitt navn er Margrethe Tveiten. På bloggen min kan du lese om skjønnhet, mote, foto og hverdagen min. Håper du liker bloggen min!

FOLLOW ME
Blog'friend: link
Weheartit: profilnavn
Instagram: profilnavn

Designet er laget av meg ©

Designet er laget av stinesoe.blogg.no ©
http://i59.tinypic.com/261107b.jpg
hits